Sunday, July 4, 2010

Brasil campeao, Emi continuă CURA :)

Am descoperit lucruri noi pe blogul ăsta. Acum pot să fac şi eu combinaţia aia cu pauză în text care să-ţi permită faza cu "citeşte continuarea aici.." (la mine e adaptată cu CITEŞTE, NU FI FRAIER sau ceva de genul, mi-e lene să mă uit. Nu că punctez MAX la originalitate? WOW!). Cred că o aveam dintotdeauna, dar n-am fost niciodată în stare s-o găsesc. Destul de prostuţ. Ştiu AND I HAVE TO LIVE WITH MYSELF.

Zilele astea am fost trist, Brazilia a cam traversat oceanul back home şi mi-a luat speranţele că o echipă care mi-e dragă va lua ceva medalii. După România (cu ratatul de Răzvan), Cetatea (desfiinţată), Steaua (varză), BVB (insuficientă), Parma (modestă), Juve (Ciro Ferrara) şi Leeds (băieţii au promovat în Championship cu emoţii MARI),
a venit rândul lui Felipe Melo să-mi strice visul. Urât. Ţineam tare de tot cu ăştia, îmi trecusem luna prin emoţii crezând că o să ajung şi spre 10 iulie în aceeaşi formulă sentimentală. Asta e, peste 4 ani jucăm acasă şi ne cam trebuie fantezie. Poate o să asist şi eu la meciuri, o să fie un fel de liveEMI, în cazul în care fac vreun salt social spectaculos. Greu de crezut.

Ce mi s-a mai întâmplat lately? Am trecut prin zile de cură lejeră în sensul că am evitat doar orice fel de suc şi fast food-urile, dar nu m-am putut ascunde în spatele abstinenţei de la dulce. Am căzut în poftă, i-am dat curs cu moderaţie, acum aştept să nu dereglez cântarul în aşteptare de rezultate spectaculoase.

Merg mai departe cu toate PLANURILE pe care mi le-am făcut şi care pretind că o să mă facă vesel foc până la începutul toamnei adevărate, deci cu o zi după ce fac 23
. I'm getting old, tag-ul de grizonat nu minte.

Ascult muzică braziliană şi am o veste bună pentru sufletul meu: joi plec acasă ;) Cu cât de mult mai şmecher de-atât ar putea fi cineva?

3 comments:

bogdan said...

Cuuuum sa pui bai Leeds la sfarsitul listei....

Emi said...

e într-o oarecare ordine alfabetică, bă :)
adică nu puteam sa pun un campionat si să tot zic echipe pe sărite. de-aia am preferat o consecvenţă aşa spre vest. B-)
Convingător?

raddar said...

Ma bucur ca si tu esti cu Leeds. I-am luat la FIFA si i-am readus la echipa pe Kewell, Bowyer, R. Keane si Alan Smith. Restul s-au retras pana am facut io banii ca sa-i iau, iar Rio e scump al dracu.

cat despre cura, iti doresc sa slabesti pana la aniversare fix 23 de kile, daca tot te-ai pus pe treaba. Dar zic sa incerci si sala.

PS: zic sa te interesezi de o barca pt drumul tau spre casa. Sanatate :)