Monday, July 5, 2010

CaSTING pentru o melodieee

Cum nu mă pricep la foarte multe, nici urechea nu reuşeşte să-mi distingă sunete la modul profesionist. Cu toate astea, îmi aduce zâmbete când aude chestii simpatice legate muzical. Azi mi-am adus aminte de o melodie pe care o ştiu dintr-a 6-a.

Toate fetele puţin mai mari i-ar fi dat LIKE dacă ar fi avut facebook-ul la dispoziţie back then. Din fericire, era vremea în care combinaţiile se făceau încă la telefon (fix).




Sting era şmecher dintotdeauna. Eu aşa l-am cunoscut sau aşa mi l-ar fi prezentat fetele despre care vă vorbesc. Oricum ar fi, melodia asta mi-a sunat mereu în fel simpatic. Merg mai depare cu fantezia. Cred că "Desert rose" e şi pe gustul lui Osama, parcă alungă terorismul din oameni. Păcat că ăştia ca el n-au avut ocazia să le cunoască pe fanele Englishman-ului :)

Încă ceva: A NU SE ÎNŢELEGE că eu în clasa a 6-a aveam vreo legătură mai însemnată decât asta song related cu vreo fată mai mare. Ar însemna să fiu mult prea mincinos :)

Pfuauauauau, ce şmecher mă simt de când pot să bag asta cu "Dă click, nu fi fraier!". Sunt aproape ca Sting B-)

3 comments:

raddar said...

CAt mi-as fi dorit sa am calculator si net pe vremea aia....tot ma simt frustrat ca nu am ascultat-o cat trebuia atunci, era eveniment pentru mine cand aparea la TV. :D

Emi said...

da bă, fetele de care îţi zic eu erau într-un autocar şi tot puneau melodia asta la CASETOFON.
Altfel, poate aş fi avut soarta lu' osama :))

Fotograf Ioana said...

woooow niste ochii superbi, tare poza :))