Tuesday, March 17, 2009

MINUNAT >> BAMBOO BOO BOO


Am inteles ca Poponetz nu mai e cu Anna Lesko, deci in Bamboo se traieste din nou. Lipsa accentuata de expunere din ultimul timp va fi pe deplin razbunata de indata ce proaspat eliberatul Codin va decide sa isi refaca haremul.

Chiar. Care-i faza cu Bamboo-ul? Din cate inteleg, combinatiile nu mai merg ca pe vremuri. Fotbalistii se accidenteaza prin alte incinte, fotomodelele nu-si mai exteriorizeaza NEmaterialismul in masinile din fata clubului, iar Botezatu nu mai infirma faptul ca e GAY la petrecerile mondene pe care le da in cinstea propriei imagini (nici ea nu e gay, imaginea ;) ). Nimic nu mai e cum a fost. Eu vreau bamboo-ul in top, asa cum era candva. Nu-mi trebuie sa aud de Fratelli, Cuando si alte facaturi penibile. Bamboo-ul e un fel de generatie de aur a cluburilor, e...ca nea puiu in 94, e...ca hagi la galata. Poate asta-i faza.

Mondenilor, intoarceti-va in Bamboo! Pun pariu ca nici macar Cancan-ul nu-si mai trimite paparazzii acolo, sau daca o face ii deleaga pe cei mai prosti pentru ca NU SE INTAMPLA NIMIC. Daca ai suna sa vorbesti cu iliuta si doamna minerva de la otv, 100% nu ti-ar zice ca-ti gasesti jumatatea in bamboo, si-ar da seama ca ai fost racit in copilarie si te-ar sfatui sa alegi una dintre alternativele mentionate mai sus. Treziti-va! Nu lasati Bamboo-ul sa treaca neobservat prin vietile voastre! Come On! Noi putem sa-l UMPLEM DIN NOU! PoPoNeTz is BACK!

PS: Folosirea in exces a termenului bamboo nu este intamplatoare ;)

4 comments:

Anonymous said...

:)) emi, esti extrem de prins in 'monden'... :))

Anonymous said...

eu cred ca ti-e ciuda...

Anonymous said...

Te-ai linistit? :)

paul said...

bamboo. emi - un etern monden :)