Friday, March 6, 2009

Camera ascunsa - cum ar fi sa...


Ma gandesc de mult timp si rad singur la unele faze tampite care-mi vin in cap (da, sunt nebun). Vreau sa imi imaginez glumitze care ar face lumea sa rada la tv. Ceva in genul camerei ascunse, dar care sa nu mai fi fost facut. De exemplu, sa te imbraci intr-un COCOS GIGANT si sa umbli pe strada, sa ai impresia ca agatzi GAINI si ca esti stapan la tine in ograda, fara sa fii violent, of course.

La un moment dat...sigur s-ar gasi cineva care sa anunte politia, iar aici apare partea la care rad de unul singur de fiecare data cand imi revine in cap scena. Omul care primeste reclamatia va avea reactia aia tipica de politist frustrat... CE-ati spus DOAMNA, UN COCOS URIAS? (pun pariu ca o femeie suna prima ;) ). DA, BINE, lasati glumele. Cetatenii sunt solidari, asa ca vor mai exista sesizari. Reclamantii se vor face dupa un timp cel putin doi, iar atunci politia va trebui sa ia act de acuzatiile care i se aduc animanului revenit din mitologie pentru a teroriza prezentul. Urmarea? Da prin statie unui plutonier ceva SA VERIFICE SITUATIA CU COCOSUL. Ala n-o sa inteleaga despre ce-i vorba, iar daca-i habotnic o sa agatze vreun interlop care are nume asemanator (conditia minima e sa fie de zburatoare). Bine, treaba s-ar incheia intr-un punct si probabil ca doar eu, cocosul urias care alearga prin orash, as fi ras la faza asta.

Inca una era sa mergi la bancomat si sa contribui alaturi de un complice (daca-s doua aparate - sau cum s-or chema)la formarea unei cozi. Bagi cardu, il scotzi...razi ca prostul simulat (stil mutley) si, eventual, ii arunci aluia de-i cu tine zgomotele. Din spate o sa se trezeasca la un moment dat un domn pe la 40 de ani care o sa zica: CE FACETI DOM'LE, VA BATETI JOC? Tu nu te arati incomodat si razi in continuare ca prostul pana cand, eventual, esti luat la bataie de acelasi domn care ti-a mai spus intre timp de 40 de ori sa nu te mai joci cu bancomatul.

A, si inca una care sa sugereze faptul ca sunt cu adevarat dus. Mergi intr-un bar si te comporti ca si cum ar exista un televizor intr-un loc stiut doar de grupul tau de prieteni. Chemi chelnerul si il rogi extrem de serios sa dea televizorul imaginar pe un anumit post. Oare ce-ti zice? STITI... IN LOCUL SPRE CARE DVS ARATATI NU EXISTA TELEVIZOR. Aici intervin cei de pe langa tine, care o sa fie 100% revoltati...in fond e lipsa de respect fata de client ;) Dupa aia, ca sa rasucesti cutitul in rana (ce ma enerveaza expresia asta), poti sa mergi sa-i multumesti celui care a comutat cu o telecomanda imaginara pe postul tau imaginar favorit. A, arunci si mentiunea: CHIAR A TREBUIT SA DUREZE ATAT? :-/ Oare ce-ti raspund?

PS: Stiu ca-s glume proaste, dar eu am ras de m-am KKT PE MINE la modul aproape propriu. Sunt dus, nu incerca sa ma intelegi.

No comments: