Wednesday, January 21, 2009

Zodia Sarpelui


Aseara am aflat ca printre zodii si-a facut aparitia sarpele, al 13-lea dintre semnele astrale care va ghideaza de acum inainte printre destine. So, inevitabil, se vor naste tot felul de situatii, in opinia mea amuzante :). De acum incolo, cand te va intreba cineva in ce zodie esti, vei oscila :) De ce? Pai ca n-o sa stii cum si-a facut sarpele loc langa semnul tau zodiacal si te vei gasi in fata unnui raspuns multiplu. "Bai, am fost balanta, dar mai nou sunt scorpion...stii de cand cu sarpele".

Asta e doar una dintre ele. Alta? Pun pariu ca toti vor vrea sa fie serpi :) Are tot ce-i trebuie ca sa intre in trend. Sa fii scientolog e prea scump, sa citesti coelho nu mai e la moda si in cluburile TARI, printre bazaieli si zgomote, astia nu mai au subiecte de discutie. Imaginati-va ce tari vor fi dialogurile dintre smekeri si prada: "Buna, sunt Mihnea... Sunt in zodia AIA NOUA, SARPE". Pisicutza, bineinteles impresionata, va reactiona prompt si zambaretz...Doar el e SARPE, DOH :)) De aici, statusuri pe mess, marturii pe bloguri, glume proaste si massuri cu impartiri zodiacale. Ce comic. Ce s-ar mai putea intampla?
PS: Bai, cred ca sarpe era, dar nu bag mana-n foc. Ar putea fi oricare alt animal. 100% nu era ursu' ;)

5 comments:

Anonymous said...

. Se spune ca oamenii nascuti in aceasta zodie au capacitati de vindecare, pot interpreta visele, cauta pacea, au talent poetic si atrag norocul.Asa ca sa luam partea buna a lucrurilor...

Anonymous said...

horoscopul e o adevarata manipulare! :)) bullshit la maxim cu tot cu sarpele lor cu tot

Unknown said...

auaua :)) eu is sarpe in zodiacul chinezesc. se pune?!

Monstru Marin said...

tu scrii rar, dar când o faci...

Anonymous said...

blogspot e gay ba ! vezi ca trebuie sa iei partea buna a lucrurilor din zodia asta, o sa fim vindecati. eu cred ca-i vorba de reptilieni !