Sunday, June 27, 2010

YES, I CAN! Emi vs cântar - DAY ONE

Până acum am făcut încercări de a intra în cure de slăbire doar pentru că mă consideram certat cu cântarul de pe hol. Dar azi am realizat că problema e serioasă. Sunt preapufos ca să nu mă flatez cu termeni ca preagras, umflat, butoi, grăsan, rotund etc.

Nu simt nevoia să fiu prea explicit. Ideea esenţială e că de acum înainte o să-mi îndrept energiile spre a număra din ce în ce mai puţine găuri la curea dimineaţa când mă-mbrac. Până acum o foloseam pe asta cu slăbitul când n-aveam chef să mănânc ceva sau când nu stăteam suficient de bine cu banii, deci nu-mi permiteam să sacrific disponibilităţi băneşti pentru delicii temporar reduse. Faza e cambiada 100%, am în cap tot proiectul, ştiu paşii, ştiu tot. Postul ăsta serveşte drept un act, dovada supremă a tentativei pe care o s-o dezvolt from now on.Yes, I CAN!

Cu sucul am terminat-o de vreo câteva zile, îmi mut interdicţiile şi pe restul de dulciuri şi am grijă la oră. Nimic după 6. Promit să fiu împotriva burţii şi o sa încerc să mă fâţăi cât mai mult ca să transpir. And this is just the beginning. Nu ştiu de ce tot simt nevoia să scriu chestii în engleză, probabil n-am vocabularul suficient şi mi-e mai uşor să combin două puţin-uri decât să stăpânesc un întreg. Asta a fost profundă.

PS: "Ilustrata" prezintă un cântar de baie. De ce e de baie ăsta? Cum arată cântarele create pentru restul dependinţelor dintr-o locuinţă? Aş fi curios dacă a fost creat un nou concept când au introdus ăştia în uzual LIVINGUL..

PS2: Acum am 108.Mult, mult prea mult.

4 comments:

Vio said...

Te susţin! Dacă tot renunţi la kilograme, nu îmi dai mie vreo 8? :))

Emi said...

bă să-mi bag...
dau oricât...ca să fii tu fericit B-)

Anonymous said...

Baga si day 2!:D

Emi said...

Tonică,
Le păstrez pentru twitter :))